HOME   FEMEI   BARBATI    COPII    INCALTAMINTE    IMBRACAMINTE    ACCESORII    BEAUTY    FASHION NEWS  
Meniu
Suport online
Adauga OnlineOutlet.ro pe Yahoo Messenger! Spune prietenilor despre www.onlineoutlet.ro
Facebook
Termeni si conditii

Utilizarea site-ului OnlineOutlet.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Va recomandam citirea cu atentie a documentului.
Administratorii site-ului  onlineoutlet.ro pot sterge sau adauga orice informatie pe site sau pot intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

1. Obligatia de inregistrare
Pentru a putea utiliza serviciul nostru va rugam sa furnizati informatii reale si actuale despre dvs. In situatia in care aceasta obligatie nu este respectata ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului.
Odata cu inregistrarea ca membru vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Orice activitate desfasurata pe site cu utilizarea acestui nume de utilizator si parola este responsabilitatea dumneavoastra. Raspundeti pentru daunele materiale, intelectuale sau electronice produse companiei OnlineOutlet sau tertilor.
 In cazul in care le pierdeti sau aveti cunostinta de utilizarea neautorizata a acestora va trebui sa ne informati imediat.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

2. Securitatea datelor personale
Datele personale introduse de catre client vor fi utilizate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul nu ne asumam nici o responsabilitate.
Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze, va rugam consultati si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

3. Produse
Produsele achizitionate prin OnlineOutlet sunt destinate exclusiv uzului personal al clientului.
Toate tarifele produselor pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. Facturarea se face exclusiv in RON.
Informatiile despre produse (inclusiv imagini) au titlu de prezentare.
Ne rezervam dreptul de a modifica tarifele produselor de pe site fara a notifica in prealabil clientii sau vizitatorii site-ului; pretul de achizitie fiind cel din momentul emiterii comenzii acesta neputand fii modificat.
Clientul poate renunta la produsele achizitionate in termenul specificat mai jos.

4. Comanda online
Puteti comanda produsele doar prin intermediul site-ului nu si telefonic, fax sau prin alta metoda.
In momentul in care transmiteti comanda va asumati responsabilitatea pentru corectitudinea datelor necesare procesului de achizitionare a produsului.
OnlineOutlet poate anula comanda fara nici o obligatie ulterioara in situatia in care datele furnizate de client sunt incomplete sau incorecte, activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura site-ului OnlineOutlet.ro si/sau partenerilor acestuia, fara nicio justificare.
Clientul poate renunta la o comanda in conditiile de la punctul 6.
OnlineOutlet va trimite odata cu coletul livrat clientului si documentele care atesta achizitionarea produsului.
OnlineOutlet se obliga sa informeze clientul despre stadiul derularii comenzii acestuia

5. Livrare
Livrarea produselor catre client se va face prin serviciul de curierat – respectiv compania ....... .
Livrarea produselor se face in …. zile de la finalizarea comenzii (fara a depasi termenul de 30 de zile).

6. Returnarea produselor
Clientii pot returna produsele achizitionate in situatia in care coletul prezinta deteriorari severe sau
produsele livrate nu corespund comenzii (produsul in sine, culoare, dimensiune).
Cf. O.G. 130/2000, clientul poate denunta unilateral contractul la distanta fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului singurele costuri care i se pot atribui fiind cheltuielile directe de returnare a produsului.
Clientul va notifica in scris OnlineOutlet in ceea ce priveste returul produsului in maxim 10 zile lucratoare si se va asigura ca produsul este livrat catre OnlineOutlet in 10 zile lucratoare de la data notificarii. In caz contrar cererea este considerata invalida.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat – ambalaj original, sigiliu intact, cu eticheta si documentele insotitoare. Cheltuielile cu returnarea produsului vor fi achitate de catre client.
Anumite produse nu pot fi returnate. Acestea sunt cele care se deterioreaza usor: lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, posete, portofele, accesorii. Aceasta informatie va insoti descrierea fiecarui produs.
Rambursarea contravalorii produsului se va face in 30 de zile de la confirmarea returului.

7. Garantie
Anumite produse pot beneficia de garantie contractuala, lucru care va fi mentionat pe site la descrierea produsului respectiv. Nu poate fi solicitata o extindere a garantiei – aceasta fiind oferita de furnizor si nu de OnlineOutlet.
OnlineOutlet nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor si isi rezerva dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive.
In cazul in care pretul sau alte caracteristici ale produsului sunt afisate gresit OnlineOutlet se obliga sa anunte clientul de eroarea aparuta si in cazul in care acesta nu este de acord cu modificarea va anula livrarea.

8. Limitare de responsabilitate
Imaginile produselor au titlul de prezentare.
Produsul livrat poate fi diferit de imagine datorita schimbarilor aduse de producator caracteristicilor sau designului produsului fara a ne notifica.
Valoarea maxima a obligatiilor OnlineOutlet fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este contravaloartea produsului in cauza (suma incasata de la clientul respectiv).

9. Frauda
OnlineOutlet nu solicita clientilor date confidentiale si in aceste conditii sunteti pe deplin responsabil pentru divulgarea acestui tip de informatii unor terti.
OnlineOutlet nu este responsabil pentru prejudicierea dumneavoastra de catre terti care pretind ca reprezinta interesele OnlineOutlet. Va rugam sa ne informati in situatia in care sunteti tinta unor astfel de tentative.
Se considera frauda sau tentativa de fraudare a site-ului incercarea de a accesa datele unui alt utilizator al site-ului, incercarea de a modifica continutul site-ului, de a afecta performantele serverului pe care functioneaza site-ul. De asemenea se considera frauda divulgarea catre un tert care nu detine autoritatea necesara de continut expediat de OnlineOutlet si care nu-i este destinat.

10. Forta majora
Forta majora exonereaza partile de raspunderea pentru neindeplinirea totala sau partiala a obligatiilor ce le revin. Prin forta majora se intelege orice eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si inevitabil, aparut dupa intrarea in vigoare a comenzii.

11. Copyright
Elemente care compun site-ul OnlineOutlet.ro: grafica, baze de date, programe - sunt proprietatea ………………………. si sunt sub protectia legii pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea acestora fara acordul nostru se pedepseste conform legilor in vigoare.

12. Litigii
Vizualizarea site-ului si utilizarea continutului transmis clientului de catre OnlineOutlet implica acordul clientului cu continutul documentului „Termeni si conditii”.
Orice disputa in acest sens va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care aceasta rezolvare nu este posibila disputa va fi solutionata in instanta, conform legislatiei in vigoare.

NOTA: In momentul efectuarii unei comenzi on line pe site, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil si Comercial.

Cautare
Best price
Cos de cumparaturi
Your shopping cart is empty
Intra
User:
Parola:

Folositi: ,
Parteneri
Viziteaza magazinul OnlineOutlet.ro pe ShopMania Haine femei haine femei