HOME   FEMEI   BARBATI    COPII    INCALTAMINTE    IMBRACAMINTE    ACCESORII    BEAUTY    FASHION NEWS  
Meniu
Suport online
Adauga OnlineOutlet.ro pe Yahoo Messenger! Spune prietenilor despre www.onlineoutlet.ro
Facebook
REGULAMENT

Privind organizarea si desfasurarea concursului OnlineOutlet.ro


ORGANIZATORUL G&M Total Consulting&Logistics SRL  societate constituita si functionand in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social in, Str Zinca Golescu 43 B, sec 6 , Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr J40/3021/2008 CUI 23337790.

Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România prin publicare pe site-ul www.onlineoutlet.ro fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant sau oricarei persoane interesate, pe întreaga durată a Concursului.

Concursul se va derula sub imperiul prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii concursului, anuntand modificarea acestuia pe site-ul www.onlineoutlet.ro .


In perioada 14/06/2010 – 14/07/2010  pe site-ul www.onlineoutlet.ro , va fi organizat si se va desfasura un concurs pentru care participantii trebuie sa-si faca un cont pe site-ul www.onlineoutlet.ro, sa adauge userul osuport@yahoo.com pe contul propriu de yahoo messenger (printr-un click pe prima casuta”smiley”din casuta suport online de pe prima pagina a siteului) si sa trimita un mesaj catre toti userii prieteni de pe acest cont (printr-un click pe a doua  casuta”smiley”din casuta suport online de pe prima pagina a siteului).

Inscrieri
Inscrierile se vor face in perioada 14/06/2010 – 14/07/2010   pe site-ul www.onlineoutlet.ro, unde participantii vor trebui sa-si creeze un cont completand formularul cu datele personale (nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, etc.) sa adauge userul osuport@yahoo.com pe contul propriu de yahoo messenger (printr-un click pe prima casuta”smiley”din casuta suport online de pe prima pagina a siteului) si sa trimita un mesaj catre toti userii prieteni de pe acest cont (printr-un click pe a doua  casuta”smiley”din casuta suport online de pe prima pagina a siteului).

Participanti
Poate participa orice persoana fizica, de orice varsta, sex, nationalitate, religie cu domiciliul/resedinata in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului regulament. 
Organizatorul va face publice pe site-ul www.onlineoutlet.ro numele castigatorilor si castigurile acordate, in termen de maxim 10 zile de la desemnarea acestora.

Desfasurare
In perioada 14/06/2010 – 14/07/2010    concurentii vor accesa site-ul www.onlineoutlet.ro unde isi vor crea un cont completand formularul cu datele personale (nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, etc.), vor adauga userul osuport@yahoo.com pe contul propriu de yahoo messenger (printr-un click pe prima casuta”smiley”din casuta suport online de pe prima pagina a siteului) si sa trimita un mesaj catre toti userii prieteni de pe acest cont (printr-un click pe a doua  casuta”smiley”din casuta suport online de pe prima pagina a siteului).
In perioada 15/07/2010-20/07/2010  organizatorul va trage la sorti castigatorii. 

Premii
Se pot castiga premii constand in articole vestimentare in valoare de aprox. 1000 RON .
Premiile se vor acorda incepand cu data de 01/08/2010.
Nu se acorda premii in bani.

Taxe si impozite
Orice obligaţie de natură fiscală în legătură cu premiul câştigat este în sarcina exclusivă a caştigătorului cu exceptia impozitului ce trebuie reţinut de catre Organizator conform prevederilor legale în vigoare.

Informarea participantilor

Prin acceptarea premiului castigat, castigatorul este de acord ca numele, datele sale de identificare si/sau fotografia/imaginea sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizatori în materiale tiparite, audio sau video fara ca acesta (castigatorul) sa emita pretentii financiare fata de Organizator pentru realizarea acestor operatiuni.

Dispozitii finale
Prin înscrierea la concurs participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
Organizatorul va putea face publice numele castigatorilor si castigurile acordate.
In cazul in care, in urma unor verificari ulterioare, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage premiul acordat.
In cazul in care organizarea concursului este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau amanarea concusului.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament ori de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati.

Organizator,
OnlineOutlet.ro
G&M Total Consulting&Logistics SRL 

Cautare
Best price
Cos de cumparaturi
Your shopping cart is empty
Intra
User:
Parola:

Folositi: ,
Parteneri
Viziteaza magazinul OnlineOutlet.ro pe ShopMania Haine femei haine femei